Agility kursus med Tom Elsen fra Belgien den 25 og 26 november 2023

SBH AG-udvalg afholder agility weekend i Vipperød hallen. Der vil være undervisning på alle niveauer, så alle med interesse for agility kan være med. Der vil være 4 ekvipager på et hold og der løbes både lørdag og søndag. Hallen er ikke opvarmet. 

Pris: (for medlemmer af SBH) 270kr. pr. pas (ca. 30 min pr. ekvipage) og 15 min. banegennemgang pr. gruppe. 

Sted: Hal 3, Vipperød Hallen, Vipperødvej 43, 4390 Vipperød

Tilmelding: Først til mølle princippet – send en mail til Johanna – se nedenstående. 

Tilmelding samt spørgsmål om stort eller småt, email: johanna_0210@hotmail.com

0

Figurant mønstring i Sbh

Super dejlig dag i SBH regi 😊I dag blev der afholdt figurant mønstring i SBH Kreds 14/ Team Kæret Der var sat et yderst kompetent hold 😊👌Jens Carlseng og Torben Christensen var instruktører, og Ella Laursen dommer. Henrik Villadsen blev mønstret for 1 år Claus Jensen blev mønstret for 2 år Stort tillykke til jer 😊👊🇩🇰🇩🇰🇩🇰En kæmpe tak til Kreds 14 og Ella Laursen, som ville lægge tid og energi til afvikling af dagen kvit og frit 😊🙏SBH BHU Diana Juhl OvergaardNico Pietens

0

Sebastian og Riva er DKK danmarksmestre i Rally Junior

I weekenden 26.-27. august har der været afholdt DKK DM i flere discipliner ved Hund i Fokus arrangementet på Vilhelmsborg.

Det gik rigtig godt for Sebastian Otvald Hedevang, der lørdag vandt DM i Rally Junior med Lann Morian Riva. Juniorklassen udgår fra Rallylydighed, så Sebastian bliver den sidste vinder i den klasse. Jeg tror helt sikkert, at vi kommer til at se mere til ham. Han blev nr. 13 i LP3 med Deevee von der Nidderspitz i “de voksnes rækker” søndag.

SBH ønsker stort tillykke til Sebastian.

0

tilmeldingsfrist for figurant mønstring rykket til 28.8

⚡️⚡️⚡️ SE LIGE HER ⚡️⚡️⚡️TILMELDINGSFRISTEN ER RYKKET TIL D. 28/8 INDBYDELSE TIL SBH FIGURANT MØNSTRING VEST D. 2-09 2023Der vil være mønstring for alle nye som gamle figuranter, der skulle være interesseret i at blive mønstret som alm. figurant i SBH.Mønstringen finder sted SBH Kreds 14. Hattingvej 14, 8700 Horsens.Vi starter med lidt gennemgang af det praktiske som løbebaner, belastninger osv. Jens Carlseng, Torben Christensen og Thomas Madsen fra SBH kreds 14 vil gøre alt hvad de kan for at hjælpe dig inden mønstringen.Du behøver ikke at være medlem af SBH for at blive mønstret.Så er der nogle kredse, som har en figurant der har lyst til at blive prøvefigurant, er det bare til tasterne 😊Husk at der skal medbringes min 1 hund som vil være egnet til kunne tage en IGP 1 og IGP 3 prøve. 😊Tilmelding og betaling skal ske senest d. 20/8 2023 til BHU på mail:dianajuhlr@gmail.comKr. 250,- på konto i Danske Bank 1551 10536391Vi ser frem til en hyggelig dag.MÅ GERNE DELES 😊😊😊😊

GAMEDOG Træning 10 til 12 mønstring fra 12 – 13
0
Page 1 of 79 12345...»