Nyheder

Resultater FMBB Agility VM 2013

Så har jeg tid til at skrive lidt mere: Vinder af FMBB Agility VM blev Marje Piiroja med Malinois FROSTY FOREST ZETA PRIME. Det var meget fortjent – de var supergode. Det var i øvrigt dejligt at opleve alle tilskuerne klappe verdensmesteren fra 2011 og 2012 Alain Remund fra banen, da han blev disket i finaleløbet. Alle havde virkelig stor respekt for ham.

Inden finalen søndag havde vi fået at vide, at Allan med Mesic var gået i finalen som bedste danske ekvipage (efter dem, der kvalificerede sig direkte), men søndag morgen fik vi at vide, at det i stedet var Birgit Kristensen med Cheri, der skulle løbe. Men ved nærmere efterregning viste det sig, at det i virkeligheden var Allan Carlsen om O’Gaia. Total forvirring, men Birgit kom på banen med en disk i spring og et fejlfrit løb i agility.

Både Flemming og Gitte havde også hver et fejlfrit og en disk, så ingen flotte placeringer til danskerne i år, desværre.

Her er alle resultater

Der er åbenbart ingen resultater på FMBB’s side, så her er lidt nyt fra Slovenien:

Verdensmestre for hold blev Schweitz foran Ungarn og Italien. Det danske hold blev nr. 11.

Flemming Hansen og Clarissa kvalificerede sig til finalen allerede første dag efter et herligt løb. Gitte Hansen og Belgerac Gandhi kvalificerede sig på den allersidste chance i agilityløbet lørdag og Allan Hansen og Unique Ami Mesic kvalificerede sig som bedste danske ekvipage – for tredie år i rap et rent Hansen-hold 😉

Vi glæder os til at følge dem søndag.

Her kan du se resultater fra Agilitykonkurrencen – der dog først starter fredag.

0
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.