Nyheder

Martines beretning fra IPO VM

Hjemme igen efter en fantastisk tur i Ungarn.

Iroc var super – gik et fantastisk spor som han indkasserede stort bifald fra tilskuerne for, men takket være hans moar blev det kun til 95 points.
Lydighed til 85, MEGET over hans normale VM-standard, og med et humør og en gejst som ikke er det, der normalt har kendetegnet ham i B.
C hvor han igen-igen-igen kendte en hurtigere vej til 6. skjul … grrrr … men var på, havde fede greb, super lækre slip, en FORTRINLIG (den eneste øvelse til F i hele programmet 😉 rygtransport, og nogle tætte – meget tætte – bevogtninger. Det kostede lidt – 87 points, men jeg kan sq godt li min hund i C 🙂

Og så siger jeg lige noget … TUSIND procent, John Jabina, Peter Gammelgaard Mortensen & Claus Mouridsen… I er FOR fede at være på tur med ;))SUPER oplevelse med et sammenhold i dansker-lejren som malle-klubben kunne lære noget af ! Fornemmelsen når man gik på banen og så flagene og hørte Peters “KOM SÅ MARTINEEEEE” var ubeskrivelig, og den opbakning der var fra allesammen .. wauw, sådan skal det bare være.

Tak for oplevelsen til jer alle tre – og også til Allan Maindal, Marianne, Finn Bertelsen og Nissebanden 🙂

Og naturligvis til min lækre gule hund og ditto mand 🙂

Dette var det sidste jeg deltog med Iroc i – nu bliver det spændene om Flax kan gøre det nogenlunde ligeså godt fremover 🙂
Martine Lafrenz
0
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.