Nyheder

Invitation til Hundens Dag i Tivoli København

Repræsenter din race i Tivoli København

Lørdag den 8. september 2012 afholdes “Hundens dag” i Tivoli København. Som sidste år afvikler DKK en raceparade som en del af arrangementet.

Alle flinke hunde er velkomne til at gå med i paraden, men vi vil gerne sikre os, at der er en officiel repræsentant for flest mulige forskellige racer. Denne repræsentant vil få udleveret et skilt med racens navn til at bære om halsen (af hensyn til publikum). Hund og fører deltager i paraden, der starter kl. 14.00 og varer ca. 15-20 min., før den afslutter ved scenen.

Bemærk!! Der vil i år IKKE være præsentation af samtlige racer på scenen, men alene af de hunde, der deltager i årets temaopvisning. Disse hunde findes særskilt udover raceparadehundene.

De officielle repræsentanter modtager en gratis adgangsbillet til Tivoli.

Tilmelding foregår efter ’først til mølle’ princippet, og eneste krav er, at din hund har en DKK stamtavle, at den ikke er øre- og halekuperet (undtaget halekuperingskrav er Vizsla, Weimeraner, Breton, Korthåret Hønsehund, Ruhåret Hønsehund), samt at den kan gå i paraden med andre hunde af begge køn. Vi skal gøre opmærksom på, at hunde af racer, der fremgår på Hundelovens liste over forbudte racer, skal opfylde kravene iht. lovgivningen for at deltage i raceparaden.

Ca. en uge før arrangementet vil du få tilsendt din billet. Den gratis adgangsbillet gælder for 1 person med hund.

Vi håber at kunne vise rigtig mange forskellige racer til glæde for publikum, så kom og vær med. Tilmelding til Heidi Taymyr på e-mail heta@dkk.dk.

0
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.