Nyheder

Guide til det gode hundehold – ny guide fra DKK

Kære DKK specialklubber og Kredse

Vinteren har sat ind over Danmark. Der er frost og sne i luften og det varer sikkert ved i nogle måneder. Vore hunde påvirkes af det kolde vejr – særlig hunde der opholder sig i hundegårde – enten i dagtimerne eller hele døgnet. Alle hunde skal have gode forhold – og det er hundeejernes ansvar.

DKK har, i samarbejde med politiet, Fødevarestyrelsen, Den Danske Dyrlægeforening, Dyrenes Beskyttelse og Dyreværnet, udarbejdet en ny guide, som giver gode råd om indretning, pasning og håndtering af hunde. Formålet er, at hundeejerne kender lovgivningen på området og bliver inspireret til at lave de bedste rammer for hundene. DKK har stået for udarbejdelsen af hæftet, som vi har kaldt “Guide til det gode hundehold”. 

“Guide til det gode hundehold” er nu tilgængelig på DKK’s hjemmeside via linket nedenfor – både i en ”bladre-pdf” og i en print venlig version. http://www.dkk.dk/side.asp?ID=34499 

Vi håber, at I vil tage rigtig godt i mod guiden og dele den i jeres netværk.

Husk, at hvis I har kendskab til steder, hvor hundenes forhold ikke er tilstrækkeligt gode, så bedes I enten selv reagere eller kontakte undertegnede. 
Vi kan kun hjælpe hundene, hvis vi har kendskab til problemerne. Tak fordi I hjælper os med at hjælpe hundene.

 

Med venlig hilsen

DANSK KENNEL KLUB

 

Lise Lotte Christensen

Kennel- og adfærdskonsulent

0
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.