Nyheder

Efterlysning af dejlige hvalpekuld til TV program!

Har du et dejligt og frimodigt hvalpekuld, som er 8-11 uger i juni måned? Så er det måske jer vi søger vi til et lille indslag i TV2’s sommer underholdningsprogram ”Hvem sagde Vuf”. Hvalpene skal deltage i en sjov og ufarlig ”kalde på hvalpe leg” sammen med nogle kendte danskere i et underholdningsprogram, som optages i juni måned. Vi skal bruge i alt 12 kuld forskellige hvalpe. Der deltager 1 eller max. 2 kuld på hver optagedag.

Her følger informationer om hvad vi søger: Der skal være mindst 7 hvalpe i kuldet (gerne flere). Hvalpene skal være sunde, trivelige, nysgerrige og godt socialiseret. Tæven er selvfølgelig med til at holde hvalpene med selskab, men deltager ikke med i den lille ”kalde-leg”, der skal optages i TV studie med tilskuere. Selve legen tager maks. 5 minutter, men der er sat tid af til at lufte, snuse rundt og falde til. Det skal være en god oplevelse.

Optagelserne til de i alt 12 programmer foregår i JUNI MÅNED i København (i dagtimerne) på følgende datoer: 2.4.9.11.16.17.18. juni 2015. Hvis det kunne være noget for dig og dine dejlige hvalpe, så skriv til straks Kimmie på Nordisk Film TV. Oplys dit navn og telefonnummer, din race og antal hvalpe, hvornår hvalpene fylder 8 uger og vedhæft gerne et foto af hvalpene.

Send det hurtigst muligt til: kimmie.corvinius@nordiskfilmtv.com 

Venlig hilsen
Lise Lotte Christensen

0
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.