Nyheder

Ændringer i hundeweb.dk

I sidste uge lagde DKK nye ændringer ud på hundeweb.dk. Det var ikke selve siden der blev ændret i denne omgang – derimod var det data i databasen der blev ændret i.

Vi har overalt vendt for- og efternavn så vi ikke mere skriver Lehmann, Laila men Laila Lehmann.

Denne ændring har indflydelse på alle systemer (medlemsregister, udstilling, prøver og arrangement) og jeg vil her kort beskrive hvad I skal være OBS på:

I Medlemssystemet søges der nu ikke mere på Lehmann, L* hvis man vil finde et medlem men derimod på Laila* eller på *Lehmann. Man søger altså på fornavnet eller efternavnet hver for sig (ikke kombineret) og benytter fortsat * når man søger. Se skærmprint.

I Udstillingssystemet og i Prøvesystemet skal man være opmærksom på, at når der tilmeldes hunde (typisk hvalpe eller udenlandske) som ikke er oprettet i databasen i forvejen med ejere og opdrættere så skal følgende gøres:

Ved ejer eller opdrætter udfyldes 1. ejers eller opdrætters oplysninger incl. adresse.

I Ejerbeskrivelsen/Opdrætterbeskrivelsen noterer man herefter alle ejere incl. 1. ejer. Det der står i ejerbeskrivelsen/Opdrætterbeskrivelsen benyttes i kataloget sammen med adresseoplysningerne fra 1. ejer.

Se skærmprint.

I dag eller en af de kommende dag ændrer vi på de hunde som web-anmeldes. Her vil man skulle indtaste 1. ejers/opdrættes oplysninger og der vil så være et link hvori man taster øvrige ejers/opdrætteres navne.

BEMÆRK at ovenstående kun gælder for hunde som ikke allerede har ejeroplysninger i databasen.

Med venlig hilsen/Kind regards,
DANSK KENNEL KLUB

Laila Lehmann
IT
Direkte telefon: +45 56 18 81 03
Telefontid:
Mandag – fredag 10:00 – 12:00

  Dansk Kennel Klub
Parkvej 1 • DK-2680 Solrød Strand
Tlf. +45 5618 8100 • Information +45 5618 8155 • Fax +455618 8191
http://www.dkk.dkpost@dkk.dk
0
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.