Resultater og stilling for VM kvalifikation til FMBB VM 2014.

SBH ønsker vore deltagere ved FMBB IPO VM 2014 al mulig held og lykke i Finland. (Se præsentation af ekvipagerne herunder.)

Henrik Hjort og Jenos' Jappy

Billede 2 af 6

Jenos Jappy, født den 26/12-2009. Jenos Jappy overtog jeg, da han var godt 1 år - en særdeles drift stærk hanhund. Han passer perfekt til IPO og er altid klar uanset, om det er spor, lydighed eller forsvarsarbejde, der skal trænes. I spor er hans dybe rolige søg en fornøjelse at arbejde med. I lydighed er det hans energi der driver ham frem. Altid klar til at gentage en øvelse uden at blive træt. Og til sidst hans forsvarsarbejde. En hund, der arbejder med utrolig meget drift, og som uden problemer kan veksle i forsvarsdriften og byttedriften. En hund der altid sætter kraftfulde, dybe, og rolige greb. Henrik Hjort Jeg startede i 1985 med at træne hund og har i tidens løb deltaget i 7 FCI WM med 2 malinois og en Rottweiler. 8 FMBB VM med 3 forskelige malinois. 2 IFR IPO WM med min første Rottweiler. Samtidig er det også blevet til en 7 Danske mesterskaber med 3 forskelige hunde. Jeg har siden 1993 været DKK IPO dommer, og har dømt mange nationale konkurrencer og danske mesterskaber. Internationalt har jeg dømt konkurrencer i Sverige, Norge, Finland, England og Holland. 2014 bliver et utroligt spændende år hvor Jenos Jappy skal vises frem på den internationale scene for 1. gang. Jeg vil i hvert fald gøre mit til, at vi som makkere får et fantastisk VM ☺

Så er årets sidste VM udtagelse afholdt og SBH’s hold til FMBB IPO VM 2014 er udtaget. SBH ønsker stort tillykke og held og lykke til de udtagne.

Holdet til FMBB IPO VM 2014 i Finland

Stilling FMBB IPO VM Kvalifikation

Resultat SBH IPO DM 2013

Resultat Royal Canin Cup 2013

Resultat Dog Sport Cup 2013 15.-16. juni 2013