SBH Kredse

Alverdens belgierklubber

Andre hundesider

Hunderegistre

DKK Dansk Kennel Klub FMBB – Verdensorganisationen for Belgiske Hyrdehunde   DKK Hundeweb – her kan medlemmer af DKK søge oplysninger om enkelte hundes sundhed, prøver, udstillinger m.v. (i punktet DKK Hundedatabasen).
SKK Sveriges Kennel Klub Sverige Debatten drejer sig om danske eller dansk ejede Belgiere og forhold omkring disse. Man behøver ikke at være medlem af klubben eller lignende. Man kan skrive næsten alt hvad man vil, bare der bliver holdt en nogenlunde venlig tone. f.eks. lykønskninger med opnåede resultater, helbredsresultater, historier om din hund , div. debatter om alt hvad der har med belgierne at gøre osv.Hvis du har lyst til at være med, så send en mail til dongart@mail.dk

Alle er velkomneModerator Uffe Døngart
DKK Update – her kan du få oplysninger om aktuelle hvalpekuld, sundhed m.v. for en race eller en specialklub.
 F.C.I.   Venner af de Belgiske Hyrdehunde i Danmark er en mail-liste og et forum for alle, som formår at holde en pæn tone indbyrdes uanset meningssforskelle. Alle med interesse for de Belgiske Hyrdehunde er velkomne. Send en mail til Rebekka, så modtager du en invitation til gruppen: rebekka-stewart@mail.dk  working-dog.eu – site med billeder, stambøger og anden information om brugshunderacer.
FKK Finsk Kennelklub  Norge Nordbelg Belgarweb – den svenske belgierklubs database.
NKK Norges kennelklub Finland Fødevarestyrelsen
  Argentina www.silvia.trkman.net – mest om agility, men andre hundesportsudøvere kan også have glæde af at læse der
  Austria
  Belgium