Nyheder

Ros til SBH fra DKK

SBH’s formand og årbog-redaktøren modtag i dag følgende mail fra DKK’s kommunikationskonsulent Vibeke Knudsen – og vi er MEGET stolte og glade:

“Kære Karina og Pia

I DKK modtager vi – som I kan forestille jer – rigtig mange publikationer (klubblade og en del årbøger) fra de 70 DKK-specialklubber.

Vi vil hermed gerne sende klubben en lille hilsen med en stor cadeau til den årbog, som Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde har frembragt. Den er lækker i design og materialer, fyldt med dejlige fotos af jeres smukke racer og med korte, koncentrerede informationer. Jeres medlemmer er heldige at få sådan en lækkerbisken.

Samtidig er det jo altid inspirerende at se hunde, som har lejlighed til at føre et aktivt  liv (jeres racer skal man jo slet ikke have, hvis man ikke gider eller har tid til at beskæftige sig med sin hund) og det er dejligt at se, at der er så mange forskellige måder, hvorpå denne aktivitet kan foregå – så der er noget for enhver smag.

Vi gør redaktionen på HUNDEN opmærksom  på, at årbogen måske kunne være til inspiration for en artikel om det med de mange forskellige former for aktivitet, som er repræsenteret inden for én klub.

Med venlig hilsen/Kind regards,
DANSK KENNEL KLUB

Vibeke Knudsen
Kommunikationskonsulent”

1
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.