HUSK TILMELDING TIL ÅRETS SBH UDSTILLING PÅ TRÆFFET ... See MoreSee Less

View on Facebook

OBS!!!
Jeg er ved at skaffe gamle Sbh brugsresultater til workingdog.
Jeg har Dm resultater tilbage til 1999 og øvrige udtagelser/sm/jm/fm tilbabe til 2009 - Så kan du/i hjælpe med supplerende reultater, modtager jeg dem meget gerne på mail: hdannesen@gmail.com
på forhånd tak.
Henrik
... See MoreSee Less

View on Facebook

Hvis din hund har opnået at blive dansk champion, nordisk champion eller international champion siden sidste træf eller er blevet Årets hund i en af SBH's discipliner i 2016, kan du få overrakt en pokal på festmiddagen til årets træf. Samt er medlem af klubben
Send en mail til :
Sbhudstilling@energimail.dk
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kommende Brugsprøver i Sbh!!
3 September - Sbh Kreds 7
Yderligere info på Sbh's hjemmeside!
... See MoreSee Less

View on Facebook

Specialklubben for Belgiske hyrdehunde har opdateret sit coverbillede. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Specialklubben for Belgiske hyrdehunde har delt et billede. ... See MoreSee Less

FMBB VM 2017 er overstået. Sportsligt var det generelt et skuffende VM, som ikke levede op til forgangne års præstationer. Finalen i år blev desværre uden en dansk ekvipage som deltager. Bedste dansker blev Karina Annesen med Independent Spirit´s I´ro som sluttede som nr. 33. Ud over dette, kan vi som danskere glæde os enkelte flotte præstationer, samt at alle danske ekvipager kom igennem VM med en bestået prøve. En stor tak til BHU´S sponsorer, Royal Canin, Dogsportdk, Evidensia Dyresundhed og Kennel Jenos for støtten til både VM-holdet, og de forudgående VM-kvalifikationer og DM.

View on Facebook

FMBB VM 2017 er overstået.

Sportsligt var det generelt et skuffende VM, som ikke levede op til forgangne års præstationer. Finalen i år blev desværre uden en dansk ekvipage som deltager.

Bedste dansker blev Karina Annesen med Independent Spirit´s I´ro som sluttede som nr. 33. Ud over dette, kan vi som danskere glæde os enkelte flotte præstationer, samt at alle danske ekvipager kom igennem VM med en bestået prøve.

En stor tak til BHU´S sponsorer, Royal Canin, Dogsportdk, Evidensia Dyresundhed og Kennel Jenos for støtten til både VM-holdet, og de forudgående VM-kvalifikationer og DM.
... See MoreSee Less

View on Facebook