Nyheder

Gruppe 10 Lolland-Falster starter op igen

Gruppen/kreds 10 under Specialklubben startes nu op igen med klubhus og træningsareal i Errindlev, som ligger i det sydlige Lolland. Gruppen/kredsen består af et team af trænere med mangeårig erfaring og uddannelse bag sig både med Belgiske Hyrdehunde og andre hunde.
Der er flere tilbud, bl.a. hvalpe/begynder hold & øvet hold med en kombination af lydighedsøvelser, kontaktøvelser, socialisering, aktivering, kropskontrol, næsearbejde, problemløsning samt sjov & leg. Træningen foregår på hold og er samtidig individuel, dvs. vi tager udgangspunkt i netop din hund og dig. Desuden er der agility, for begyndere, let øvede og øvede samt gåture mv., såfremt der er ønsker herom. Vi er desuden lydhøre for hundeejernes ønsker til eventuelle andre aktiviteter.

Der er indskrivning uden hund til sensommer- & efterårssæsonen for alle hunde og ejere på lørdag den 1. august mellem kl. 12 og 14 på klubbens adresse & træningsareal, hvor man får mere at vide omkring træningen, klubbens regler & hvor man kan komme med ønsker til træningen:
Sydlollands AgilityForening, SAF, Stadionvej 2, 4953 Errindlev.

Kan man ikke komme på lørdag, kan man også blive indskrevet ved første og anden træningsgang den 3. og 10. august, hvorefter holdene lukkes for nye deltagere.
Pt. regner vi med at lydighedstræningen starter op for alle mandag den 3. august med begynderhold kl. 17.30-18.30 og øvet hold kl. 18.45-19.45.
Agilitytræningen er om onsdagen, med begynder hold kl. 17 og let øvet hold kl. 18.45. Torsdag kl. 17-19 er der agilitytræning for øvede. Ring eller skriv gerne til undertegnede eller til Helle på telefon for yderligere info: Mobil 6016 4050

Så kom frit frem, vi glæder os til at se jer 🙂
Hilsner Rebecka Stewart, fastnettlf. 5499 6660, e-mail: team-ami@mail.dk

0
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.