Archive for maj, 2015

Efterlysning af dejlige hvalpekuld til TV program!

Har du et dejligt og frimodigt hvalpekuld, som er 8-11 uger i juni måned? Så er det måske jer vi søger vi til et lille indslag i TV2’s sommer underholdningsprogram ”Hvem sagde Vuf”. Hvalpene skal deltage i en sjov og ufarlig ”kalde på hvalpe leg” sammen med nogle kendte danskere i et underholdningsprogram, som optages i juni måned. Vi skal bruge i alt 12 kuld forskellige hvalpe. Der deltager 1 eller max. 2 kuld på hver optagedag.

Her følger informationer om hvad vi søger: Der skal være mindst 7 hvalpe i kuldet (gerne flere). Hvalpene skal være sunde, trivelige, nysgerrige og godt socialiseret. Tæven er selvfølgelig med til at holde hvalpene med selskab, men deltager ikke med i den lille ”kalde-leg”, der skal optages i TV studie med tilskuere. Selve legen tager maks. 5 minutter, men der er sat tid af til at lufte, snuse rundt og falde til. Det skal være en god oplevelse.

Optagelserne til de i alt 12 programmer foregår i JUNI MÅNED i København (i dagtimerne) på følgende datoer: 2.4.9.11.16.17.18. juni 2015. Hvis det kunne være noget for dig og dine dejlige hvalpe, så skriv til straks Kimmie på Nordisk Film TV. Oplys dit navn og telefonnummer, din race og antal hvalpe, hvornår hvalpene fylder 8 uger og vedhæft gerne et foto af hvalpene.

Send det hurtigst muligt til: kimmie.corvinius@nordiskfilmtv.com 

Venlig hilsen
Lise Lotte Christensen

0

Udtagelses stævner til FMBB VM 2016, og stævner der tæller til Årets Agilityhund

23.-25. maj Ribe Hundevenner: Åbne løb tæller til VM udtagelse, alle åbne løb og klasse løb tæller til årets agilityhund.

19.-21. juni KAF: Åbne løb tæller til VM udtagelse, alle åbne løb og klasse løb tæller til årets agilityhund.

27.-28. juni SBH træf: Åbne løb tæller til VM udtagelse, alle løb tæller til årets agilityhund. Der bliver to åbne løb søndag. De tæller til VM udtagelse og til årets agility hund

22. august Vestegnens Hundeskole: Åbne løb tæller til VM udtagelse, alle åbne løb og klasse løb tæller til årets agilityhund.

23. august Vestegnens Hundeskole: Alle klasse løb tæller til årets agilityhund.

19.-20. september. SBH arrangerer et udtagelsesstævne, vi forsøger at gøre det i forbindelse med et træningsseminar. Løbene tæller til VM udtagelse og til årets agilityhund.

Obs! Regler for udtagelse er revideret – se de nye regler her

0

Tilmelding til aktiviteterne på Træffet 2015 er nu klar

Som noget nyt kan du nu tilmelde mad, overnatning, LP, Rally og udstilling i én arbejdsgang og betaling, men du kan også tilmelde og betale aktiviterne hver for sig.

Du skal betale med kort samtidig med tilmeldingen.

Hvis du skal tilmelde flere personer til mad, skal du lave en ny tilmelding for hver person og lægge i indkøbskurven.

Du finder links til alle tilmeldinger på denne side: SBH Træf 2015

0

FMBB VM 2015 Livestream

Hvis du har lyst til at følge med hjemme fra sofaen, når VM deltagerne dyster i Tjekkiet fra den 6.-10. maj, kan du se både IPO, Mondioring, Agility og Lydighed på livestream.

Working-dog.eu sender live fra hele begivenheden – se mere her: http://da.working-dog.eu/livestream/overview

0